Zwemloop Bergen-Op-Zoom

Zaterdag 20/02 was Bergen-Op-Zoom het decor voor een doorregende zwemloop. Het startschot werd gegeven en we mochten er meteen invliegen met 1000m zwemmen, gelukkig in een lekker warm zwembad!  Het zwemmen voelde oké. Daarna snel snel kousen en schoenen, en toch ook maar een vestje aandoen om in hondenweer (weeral, grrrr) 10 km te gaan lopen.  De eerste ronde lopen waar ik tempo moest zoeken bleef maar duren, maar eens die voorbij was kon ik mijn tempo goed volhouden en liep ik elke ronde vlotter en een beetje sneller. Kirsten lag dan al onbereikbaar ver en sterk aan de leiding en won dan ook schitterend! Lotte De Vet was ook van de partij en werd knap 5e. Ikzelf was de snelste van de verliezers en werd 2e, een plek waar ik zeker tevreden mee ben!

Nog enkele kleine voorbereidingswedstrijden en het seizoen kan van start gaan!

Groetjes,

Eline